Vrijwilliger worden?

Afdeling Amsterdam van Alzheimer Nederland heeft diversiteit hoog in het vaandel staan. Wilt en kunt u ons helpen? Dat zou fantastisch zijn! De Alzheimer Cafés -Trefpunten en Theehuizen zoeken regelmatig nieuwe mensen. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie. En bekijk ook naar welke vrijwilligers we op zoek naar zijn:

Vacature:
Secretaris voor het bestuur van de afdeling Amsterdam
Alzheimer Amsterdam zoekt per direct een vrijwilliger als secretaris. In deze functie maak je deel uit van een divers en actief bestuur bestaande uit 6 personen. Het werk kan grotendeels vanuit huis worden gedaan en er wordt ondersteuning geboden vanuit Alzheimer Nederland, ook in de vorm van trainingen, reis- en onkostenvergoeding. Als secretaris ben je verbonden aan één van de café’s. Zo krijg je inzicht in het leven van mensen met dementie, hun mantelzorgers en de professionele en maatschappelijke ontwikkelingen op dit gebied. Kijk hier voor het volledige profiel (PDF).

Webredacteur afdeling Amsterdam
Als webredacteur van de afdeling Amsterdam zorgt u ervoor dat het nieuws van onze regionale afdeling op de landelijke website van Alzheimer Nederland actueel is en op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier gepresenteerd wordt.

Technische ondersteuning Alzheimer Trefpunt Zuid is op zoek naar een nieuwe vrijwilliger voor de vaste werkgroep. Wij zijn op zoek naar iemand die kan helpen bij het verzorgen van de publiciteit, verstand heeft van (eenvoudige) techniek en handig is met de computer. Het gaat dan om iemand die tijdens het Trefpunt kan helpen met het aansluiten van de beamer en de microfoon. Ook is het fijn als hij/zij kan helpen bij het klaarzetten van de presentaties van de sprekers op de laptop e.d.

Webredacteur Alzheimer Café Zuidoost zoekt  een vrijwilliger die de website kan onderhouden. Ervaring met WordPress is niet vereist, computerervaring wel.

Publiciteit Alzheimer Trefpunt Centrum is hard op zoek naar een vrijwilliger die de werkgroep wil ondersteunen met publiciteit. We willen graag dat het Trefpunt bekender wordt zodat meer mensen ons Trefpunt leren kennen en gaan bezoeken. Wat is er nodig?

  • persberichten schrijven
  • een tijdsplanning maken voor het aanleveren van het programma bij diverse kranten
  • programma aanleveren voor de deadline bij de kranten
  • verspreidingslijst voor de flyers bijhouden en aanpassen
  • digitale verspreidingslijst bijhouden en aanpassen

Interesse? Vul dan het formulier in of spreek iemand aan bij een bijeenkomst.

PR en communicatie. Ook het Alzheimer Café in Noord heeft dringend iemand nodig voor het verspreiden van de informatie over het programma van het Café,  het maken van de persberichten  en ondersteuning van de coördinator met deze zaken. Laat het weten of je daarbij behulpzaam wilt zijn via het formulier of via de contactpersoon voor Noord op de website.