Vrijwilliger worden?

Afdeling Amsterdam van Alzheimer Nederland heeft diversiteit hoog in het vaandel staan. Wilt en kunt u ons helpen? Dat zou fantastisch zijn! De Alzheimer Cafés -Trefpunten en Theehuizen zoeken regelmatig nieuwe mensen. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie. En bekijk ook naar welke vrijwilligers we op zoek naar zijn:

Secretaris Bestuur Amsterdam. De organisatie zoekt een nieuwe secretaris gezocht (10-15u p.m). Je maakt deel uit van een actief en levendig bestuur. Bekijk hier de vacature_secretaris.

Technische ondersteuning Alzheimer Trefpunt Zuid is op zoek naar een nieuwe vrijwilliger voor de vaste werkgroep. Wij zijn op zoek naar iemand die kan helpen bij het verzorgen van de publiciteit, verstand heeft van (eenvoudige) techniek en handig is met de computer. Het gaat dan om iemand die tijdens het Trefpunt kan helpen met het aansluiten van de beamer en de microfoon. Ook is het fijn als hij/zij kan helpen bij het klaarzetten van de presentaties van de sprekers op de laptop e.d.

Webredacteur Alzheimer Café Zuidoost zoekt  een vrijwilliger die de website kan onderhouden. Ervaring met WordPress is niet vereist, computerervaring wel.

Publiciteit Alzheimer Trefpunt Centrum is hard op zoek naar een vrijwilliger die de werkgroep wil ondersteunen met publiciteit. We willen graag dat het Trefpunt bekender wordt zodat meer mensen ons Trefpunt leren kennen en gaan bezoeken. Wat is er nodig?

  • persberichten schrijven
  • een tijdsplanning maken voor het aanleveren van het programma bij diverse kranten
  • programma aanleveren voor de deadline bij de kranten
  • verspreidingslijst voor de flyers bijhouden en aanpassen
  • digitale verspreidingslijst bijhouden en aanpassen

Interesse? Vul dan het formulier in of spreek iemand aan bij een bijeenkomst.