Laden Evenementen

Alzheimer café Amsterdam Noord

Wat is dementie?
Uitleg door een arts

25 september 2018 van 19:30 - 21:30

Dementie is een aandoening die op veel verschillende manieren verandering brengt in je leven. Toch merk je die veranderingen niet altijd direct op, zeker wanneer ze maar langzaam plaatsvinden. Achteraf besef je vaak pas dat er al langer iets aan de hand was. Ruzies met je partner, verdwenen koelkastinhoud, of de weg kwijtraken in je eigen wijk. Het blijkt lastig die eerste tekenen te herkennen als mogelijke signalen van dementie. Wanneer je je zorgen maakt over jezelf of iemand anders, kan het goed zijn te weten wat dementie nu precies is.

Maar ook wanneer je al weet dat er dementie speelt, kan het helpen om te weten wat nu wel onder de aandoening valt, en wat niet. Hoe komt het dat er zoveel verschillen zijn in ziektebeeld? En is dementie niet gewoon dat je vergeetachtig wordt? Op dinsdagavond 25 september geeft arts-onderzoeker Jurre de Haan van het VUmc Alzheimercentrum antwoord op deze en andere vragen.

We nodigen u van harte uit de bijeenkomst bij te wonen op. Zoals altijd is er na de pauze ruim gelegenheid voor vragen en inbreng vanuit het publiek. De bijeenkomst vindt plaats in het restaurant van De Die, Loenermark 900. U bent welkom vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Liesbeth van Zoolingen, telefoon 020 – 435 45 55.

Gegevens

Datum:
25 september 2018
Tijd:
19:30 - 21:30

Locatie

Restaurant De Die
Loenermarkt 900
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Noord

Komende bijeenkomsten

    Geen bijeenkomsten gepland.