Laden Evenementen

Alzheimer café Amsterdam Noord

Jong met dementie
"Het zal je maar gebeuren!"

27 maart 2018 van 19:30 - 21:30

Wie op jonge leeftijd te maken krijgt met dementie, herkent zich vaak niet in de ervaringen van oudere lotgenoten. En hoewel geen mens hetzelfde is en ieder dementieproces anders verloopt, heeft dementie op jonge leeftijd inderdaad vaak een aantal kenmerken dat het leven met de aandoening anders maakt dan dementie op latere leeftijd. Je werkt nog, hebt misschien zelfs nog een jong gezin. En je denkt eerder aan een burn-out of andere psychische klachten als je last begint te krijgen van geheugenverlies of stemmingswisselingen.

Het Alzheimer Café Amsterdam Noord van dinsdag 27 maart zal speciaal in het teken staan van wat er allemaal komt kijken bij dementie op jonge leeftijd. Gastspreker Freek Gillissen geeft hierover deze avond uitleg en antwoord.

We nodigen je van harte uit om de bijeenkomst bij te wonen. Zoals altijd is er na de pauze ruim gelegenheid voor vragen, inbreng en ervaringen vanuit het publiek. De bijeenkomst vindt plaats in het restaurant van De Die, Loenermark 900. Je bent welkom vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liesbeth van Zoolingen, telefoon 020 – 435 45 55.

Gegevens

Datum:
27 maart 2018
Tijd:
19:30 - 21:30

Locatie

Restaurant De Die
Loenermarkt 900
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps

Organisator

Noord

Komende bijeenkomsten

    Geen bijeenkomsten gepland.